Page 1 of 1

Board down

PostPosted: Sun Dec 07, 2014 8:39 pm
by Inferno
In the last couple of days, the board has been down quite often. Any problems or was it scheduled?

Re: Board down

PostPosted: Mon Dec 08, 2014 10:29 pm
by Inferno
Two more gaps of 3h (total) today. Problem on my end?

Re: Board down

PostPosted: Mon Dec 08, 2014 10:32 pm
by WarK
I only get the "This board is currently disabled" message at the top of the forum every now and then but it seems to be working.

Re: Board down

PostPosted: Mon Dec 08, 2014 10:40 pm
by tuxbox
It's been down most of the day for me, with the message that WarK mentioned.

Re: Board down

PostPosted: Mon Dec 08, 2014 11:24 pm
by Collecemall
Same issue. Was down for at least a couple hours.

Re: Board down

PostPosted: Tue Dec 09, 2014 9:36 am
by Prolescum
Apologies for the late response. I'll check what's going on this afternoon and report back.

Sent from my Commodore 64

Re: Board down

PostPosted: Tue Dec 09, 2014 5:29 pm
by Prolescum
I've found nothing in the logs, either from the site or the host, but I've sent them an email just in case. I've updated our version of PHP (the forum software is already up to date) on the off-chance that there might be an issue there.

There's always a chance that you might have to hard-refresh your browser's cache with an F5 (or CTRL+F5 maybe?) if you experience it over a longer period.

Keep me posted ;)

Re: Board down

PostPosted: Tue Dec 09, 2014 8:46 pm
by Inferno
I've only had it in the past couple of days, never before that. Twice today, a few times each day over the weekend.

I always refresh with the refresh-sign in Firefox, does that make a difference? I'll try F5 next time.
Basically I try the site, "there's currently no board" message pops up, I wait for 30min or so and try again.

Re: Board down

PostPosted: Tue Dec 09, 2014 9:26 pm
by WarK
Inferno wrote:I've only had it in the past couple of days, never before that. Twice today, a few times each day over the weekend.

I always refresh with the refresh-sign in Firefox, does that make a difference? I'll try F5 next time.
Basically I try the site, "there's currently no board" message pops up, I wait for 30min or so and try again.


So this seems different from what I saw. I saw the message "This board is currently disabled" but I still could see all the forums, topics and posts and I think I made my earlier post in this topic while the message was still up. Maybe we saw different things because we are in different user groups?

F5 in Firefox is the same as the reload icon. Ctrl+F5 does refresh and also skips browser's cache so it fetches all the files like images straight from the server and not from browser's cache.

Re: Board down

PostPosted: Wed Dec 10, 2014 7:00 am
by Inferno
Interesting, that's a message I've never seen.
Also yesterday, I got the message that the server was down, another entirely new experience for me. Was that due to the PHP update?

However, I noticed one other site not working for me yesterday, so I'm beginning to think it's something on my end?!

Re: Board down

PostPosted: Wed Dec 10, 2014 8:57 am
by tuxbox
Inferno wrote:Interesting, that's a message I've never seen.
Also yesterday, I got the message that the server was down, another entirely new experience for me. Was that due to the PHP update?

However, I noticed one other site not working for me yesterday, so I'm beginning to think it's something on my end?!


Then it is my end too, because yesterday I got a server timeout, plus the message the board was down check back in a few minutes. My cache is deleted when I close my browser and after I do that I still get the message. So, not sure what is up.

Re: Board down

PostPosted: Wed Dec 10, 2014 9:54 am
by Prolescum
The board was down when I was doing updates (mods and above could still access the site), but there's been nothing else as far as I can tell. I've increased the load to see if that solves the issue. Will check back this eve.

Sent from my Commodore 64

Re: Board down

PostPosted: Wed Dec 10, 2014 10:27 am
by tuxbox
Thanks Prole!

Re: Board down

PostPosted: Wed Dec 10, 2014 2:46 pm
by Inferno
Thank you kind Sir!

Re: Board down

PostPosted: Thu Dec 11, 2014 6:02 pm
by Inferno
Haven't had a single second of downtime in the last two days, so either you made it work or my internet started working again. Whichever it is, it's all good now.

Once again many thanks.

Re: Board down

PostPosted: Wed Dec 17, 2014 5:54 pm
by Prolescum
I thought I'd posted a response to this last week... Sorry, yeah. All seems well.

Re: Board down

PostPosted: Wed Dec 17, 2014 7:20 pm
by Dragan Glas
Greetings,

Prolescum wrote:I thought I'd posted a response to this last week... Sorry, yeah. All seems well.

Or maybe you did post a response last week - which has been lost...

Are you sure all is well?? ;)

Kindest regards,

James